Reštaurácia
Dezasse
Kaštieľ Dezasse Jaslovské Bohunice
Šéf našej kaštieľskej kuchyne má za sebou mnoho skúseností, pôsobil v hoteloch a reštauráciách v Nemecku, Rakúsku i Švajčiarsku. Jeho posolstvo je jasné – povzniesť gastronómiu na Slovensku na modernejšiu a zdravšiu úroveň.
„Nemyslím si, že existuje ideálne menu – kuchár môže mať predstavu, ale dôležité sú požiadavky hostí, ktoré treba rešpektovať. Plánujeme však zaradiť do ponuky sezónnu kuchyňu, ktorú chceme v dostupných možnostiach medzinárodne obohatiť.“
Kačacie hody
Pozývame Vás na tradičnú jesennú hostinu v podobe kačacích hodov, kde Vám ponúkame celú kačku, červenú kapustu a lokše, pripravenú podľa špeciálnej rakúskouhorskej receptúry a fľašu exkluzívneho červeného vína Dezasse
Cena je 76 euro, odporúčané pre 4 osoby
Pre maximálnu kvalitu je potrebné hostinu objednať 24 hodín vopred.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky + 421 948 196 796, resp. emailom
recepcia@dezasse.sk.
Gastronómia v kaštieli
Dezasse
Kaštieľ Dezasse Jaslovské Bohunice
Pri príprave jedál sa nechávame inšpirovať medzinárodnou a rustikálnou kuchyňou. Najdôležitejšou prísadou je však kreativita.
Každý deň od 11:00 do 22:00 si môžete pochutnať na štvorchodovom obedovom menu so sladkou bodkou z výberu domácich koláčikov.
Gastronomická galéria
Dezasse
Kaštieľ Dezasse Jaslovské Bohunice